Κατηγορίες E-shop
Συσκευές Ενδοοστικής Έγχυσης Συσκευές Αναζωογόνησης Σακίδια & Βαλίτσες Πρώτων Βοηθειών Λαρυγγοσκόπια Ατομικός Εξοπλισμός Αναλώσιμα Πρώτων Βοηθειών Ακινητοποίηση & Μεταφορά Παλμικά Οξύμετρα Αναρροφήσεις
Νοσοκομειακός Εξοπλισμός

alpha banner

Όροι Χρήσης E-mail
Ευρετήριο Άρθρου
Όροι Χρήσης
Τιμολόγηση
Τρόποι Πληρωμής
Τρόπος - Έξοδα Αποστολής
Χρόνος Παράδοσης
Υπαναχώρηση/ Ακύρωση /Επιστροφή Παραγγελίας
Όλες οι Σελίδες

 

Συμφωνία ως προς τους όρους Χρήσης 

 

 • Παρακαλούμε πολύ ΠΡΙΝ την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας  διαβάστε προσεκτικά όλους τους όρους  χρήσης που αναφέρονται αναλυτικά κατωτέρω. Σε περίπτωση της όποιας διαφωνίας σας με μέρος ή επί του συνόλου των όρων αυτών παρακαλούμε πολύ όπως απέχετε από την περιήγηση και την χρήση των υπηρεσιών της εν’λόγω  ιστοσελίδας. Σε αντίθεση περίπτωση σημαίνει ότι συναινείτε και αποδέχεστε πλήρως και ανεπιφυλάκτως όλους τους όρους χρήσης

 

 • Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης τόσο του μέρους ή του συνόλου των όρων χρήσεων όσο και των τεχνικών προδιαγραφών των μηχανημάτων ή/και των τιμών έχοντας όμως την υποχρέωση για την άμεση ενημέρωση των επισκεπτών/χρηστών μέσω ανάρτησης των αλλαγών στην ιστοσελίδα μας. Οφείλει δε και υποχρεούται να διατηρήσει τους παλαιούς όρους χρήσης και τις τιμές  για τους επισκέπτες/χρήστες που έχουν ήδη υποβάλλει πριν από την ημερομηνία μεταβολής τις σχετικές παραγγελίες .

 

 

Σκοπός της Εταιρείας 

 

 • Το Web-Site  www.cortessismedical.gr αποτελεί την ιστοσελίδα της εταιρείας Δ. Κορτέσης & Σια Ε.Ε η οποία εδρεύει επί της οδού Οδυσσέως 25 Κερατσίνι, Τ.Κ. 18758, (Α.Φ.Μ 999658897 και ΔΟΥ Ε’ Πειραιά) και φέρει τον διακριτικό τίτλο ΚΟΡΤΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ.

 

 • Σκοπός της δημιουργίας της ιστοσελίδας είναι τόσο η παρουσίαση και η διάθεση μερικών από τα προϊόντα της που αφορούν είδη Πρώτων Βοηθειών και Διάσωσης μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και η ενημέρωση, παρουσίαση προϊόντων που αφορούν τον Νοσοκομειακό Εξοπλισμό και  κυρίως τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τα αναισθησιολογικά τμήματα καθώς και τα Τμήματα  Επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων. Μέσα από την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα της εταιρείας μας, για τις τυχόν προσφορές μας και να συνδέεστε αν το επιθυμείτε μέσω Links σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες που θα συμβάλλουν στην πληρέστερη ενημέρωσής σας στον χώρο της Υγείας.

 

 • Επισημαίνεται δε, ότι είναι δυνατή η αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας μόνο εκείνων των προϊόντων που αναφέρονται στην «Κατηγορία E-shop” και φυσικά αναγράφεται η αντίστοιχη τιμή. Για τα προϊόντα της κατηγορίας «Νοσοκομειακού Εξοπλισμού» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Περιορισμός Ευθύνης

 

 • Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας όπως τεχνική περιγραφή προϊόντων, κωδικοί παραγγελίας κ.τ.λ έχουν επανειλλημένα ελεχθεί από τους συνεργάτες της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται για τυπογραφικά λάθη ή σφάλματα απεικόνισης που τυχόν υπάρχουν στην ιστοσελίδα της, οφείλει όμως στην περίπτωση που γίνουν αντιληπτά να τα επεξεργάζεται και να τα διορθώνει εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος.

 

 • Σε περίπτωση που το τυπογραφικό λάθος έχει να κάνει π.χ με έναν κωδικό παραγγελίας μπορεί να ανακαλέσει όλες τις σχετικές πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της και οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη για τις αλλαγές αυτές εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος.

 

 • Η εταιρεία μας σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων της όπως αυτές αναφέρονται στην παρ. «Χρόνος Παράδοσης» θα επιδιώκει την ταχεία παράδοση αυτών, πλην των ακόλουθων  περιπτώσεων:
 1. Ανωτέρω βίας όπως διακοπής ρεύματος άρα και μη παραλαβής εγκαίρως της σχετικής παραγγελίας ,τεχνικών βλαβών κ.τ.λ
 2. Απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών,
 3. Απεργιών, κ.τ.λ

Σε κάθε όμως περίπτωση οφείλει να ενημερώνει τον πελάτη για κάθε σχετική καθυστέρηση.

 

 • Η εταιρεία μας σχετικά με  την πιθανή μη διαθεσιμότητα των προϊόντων της  οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα για το θέμα αυτό τον πελάτη της.


 
banner1
Newsletter
Είσοδος





Καλάθι
VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Προσφορές
Δ. Κορτέσης & ΣΙΑ Ε.Ε | Οδυσσέως 25, Κερατσίνι | 18758, Πειραιάς | Τηλ. : 210 4321612 | Φαξ : 2104321796     
Designed & Developed By Concise Technologies